2013. május 24., péntek

Amit a macskákról tudni érdemes

Általános tudnivalók az együttélésről:
általános információk
És az olvasási szokások:
a hozzáállás
érdeklődési kör
hogyan csináld
És ez mind szín igaz. De azért akadnak jó pillanatok is...

4 megjegyzés:

  1. Nekem a kutyám ugyanezt simán produkálja.. :) Macska ősei lehetnek..

    (Jó ez a könyv, amit most olvasol? Bret Easton Ellis: Nullánál is kevesebb) -> ma venném meg

    VálaszTörlés
  2. Kb a negyedénél tartok, nem mondom, hogy eddig nagyon izgalmas lenne, cselekmény minimális, inkább az Amerikai pszichóból ismert leírások, de mindemellett olvasmányos, haladós.. Ha a Pszichót olvastad, szeretted, vagy tőle mást, akkor mindenképpen vedd meg, amúgy átküldöm szívesen beleolvasásra, ha gondolod :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, sztem akkor ma beleolvasok a könyvesboltban, aztán meglátom. (miért nem kapok jelzést, ha írsz nekem a megjegyzésemre? én csinálok vmit rosszul?)

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, miért nem kapsz értesítést.. Szerintem Nálad kellene valamit állítani, mert én ahogy nézegettem, csak olyan beállítási lehetőségem van, hogy értesítsen, ha bármelyik bejegyzéshez bárkitől érkezik megjegyzés, de az gondolom nem érdekel :-)
    A könyvbe meg nézz bele, hétvégén megpróbálok én is a végére járni, bár nem biztos, hogy lesz rá idő, de nagyon kíváncsi vagyok, mikor indul már be a sztori.
    Amúgy nem tudom, ismered-e, vagy olvastál-e már tőle, de Anna Gavaldát nagyon jó szívvel tudom ajánlani. Az együtt lehetnénk a nagy kedvencem, de gyakorlatilag bármelyiket érdemes olvasni, ha esetleg Ellisen kívül másban is utaznál :-)

    VálaszTörlés