2013. július 8., hétfő

Baromságok kicsiny boltja

Viszonylag sokat vásárolok ebayről. Főként, ha valami olyat szeretnék, ami itthon drága, vagy nem kapható, nekem pedig gyors és olcsó megoldás kell.
Sokat is nézelődök, hogy hasznos tagja legyek a fogyasztói társadalomnak és kellően tudjam motiválni magam vásárlásra :-)
Íme egy kis válogatás az általam "leghasznosabbnak" ítélt dolgokból

Akár lehet szöveget letakarva tippelőset is játszani, hogy mi mire jó a kép alapján. Kezdjük egy könnyűvel

Ez a csinos és praktikus fejfedő elvileg horgászoknak készült. Hát.. Megfontolandó, hogy alig több, mint 2000 ropogós magyar forintért beszerezzük-e. Az biztos, hogy mindenkinek egyformán jól áll... És ki tudja, egyszer talán még divatos is lesz.

Biztos vannak olyan körülmények, amikor ez a "halkéz" jól jön. Momentán nem jut eszembe semmi ilyesmi. De egy békatalppal és a halkacsóval felturbózva biztos hatékony lenne bárki egy nyíltvízi úszoversenyen. Mondjuk cápák ellen?

Nem, nem minden az, aminek először látszik. Ezek a kis..Ujjszerek 1151 forintért már a birtokunkba is kerülhetnek. Tulajdonképpen latex ujjvédők. A körömdíszítés megóvása érdekében. Mindenképpen hasznos. Szinte nélkülözhetetlen..A használatát nem teljesen értem..

És végül, de nem utolsósorban
Körömlakk elkenődés elleni védőtok. Vagy hajdísz. vagy ruhacsipesz. Vagy amit akarsz. Szép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése