2013. június 14., péntek

Ha végre itt a nyár..




..akkor kemping! Vagy glamping. Ahogy szimpatikusabb. Mondjuk anélkül, hogy tudtunk volna a glamping, mint fogalom létezéséről, mi évek óta űzzük lelkesen.
Idén kenutúra az első betervezett "szürreális program"(ahogy Atyám fogalmazott) ez mindenképpen megpróbáltatás lesz nekem, mert (azt leszámítva, hogy evezésben sem vagyok profi) először készülünk úgy hosszú évek óta, hogy nem lehet telepakolni a kocsit, mivel nem lesz kocsi. Úgyhogy egy kicsi táskába kell MINDENNEK beleférnie. Lehetetlen küldetés.
De sátrazni jó, mert:
-sehol nem alszom olyan nyugodtan és mélyen, mint sátorban.
-profin űzzük a kempingben vacsorázás műfaját fáklyákkal, mécsesekkel és hangulatos terítékkel
-a vadkemping varázsa
- nőiesen bevallom, előny, hogy ide nem tudom a fél házat magammal vinni (én legalábbis, van olyan a baráti körben, aki simán megoldja) úgyhogy évről-évre tanulok szelektálni, az idei lesz a nagy próbatétel

Idén is ilyen nyaralás van tervbe véve, az első kör legalábbis biztosan. tehát öteletek, hogy mit próbáljunk a kenuba bezsúfolni, hogy minden nap új helyen építsük fel a kis palotánkat :-)


Mondjuk csendben jegyzem meg, hogy a párnék szonte biztosan kelleni fognak az egész napos ücsörgés és evezés után.. (jáj)


régen ennek is megadták a módját

Ami pedig az étkezést illeti. Hát, be kell vallanom, van még hová fejlődni ehhez képest


ez egy grillsütő, kéremszépen


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése